Post navigation

Produkt

Spennende endringer i Facebook Reviews

Facebook har siden starten av året jobbet med å erstatte den gamle femstjerne-rating-modellen som vi har blitt vant til de siste årene. Utviklingen av den nye utgaven grunner blant annet i et ønske samle bedre og mer innholdsrike tilbakemeldinger, samt forhindre falske anbefalinger.

Den nye funksjonaliteten har blitt implementert fra facebook sin side og kunder vil nå, dersom reviews er aktivisert, bli presentert for et enkelt spørsmål:

«Vil du anbefale [Firma]?»

Kunden får to alternativer, “Ja“ eller, “Nei“ og deretter gis muligheten til en mer utfyllende kommentar. Facebook tilbyr også funksjonalitet for å legge til standardiserte oppfølgings-spørsmål for å spisse tilbakemeldingen ytterligere.

Kort oppsummert – Stjernemodellen (1-5) blir erstattet med et tall som beskriver relasjonen mellom positive og negative tilbakemeldinger. Gamle tilbakemeldinger blir værende og nye kommer inn som :thumbsup: eller :thumbsdown:. Socialboards setter automatisk sentiment på saken på bakgrunn av disse 2 verdiene.

Har du spørsmål rundt endringene i Facebook Reviews er det som alltid bare å kontakte oss.