Oppdateringer April 2017

Post navigation

Produkt

Oppsummering: oppdateringer April 2017

I denne utgaven av SocialBoards har vi en rekke oppdatering og “fiks’er”, samt noen nye funksjoner som vi vet våre kunder vil sette pris på 🙂

Innboksen

Opprett en ny kundeservice sak

 

Har du noen gang tenkt på hvor fantastisk det hadde vært å skape en sak direkte i fra SocialBoards i det du får en telefon, eller om en av dine kunder kontakter deg gjennom din private mail? Nå har du muligheten!

Med vår nye oppdatering, kan du med enkle steg skape en intern eller ekstern sak.

 


Utskrift av en meldingsdialog

I noen situasjoner er det nyttig å kunne skrive ut en kundedialog – derfor har vi i denne oppdateringen laget en egen utskrifts-funksjon som gir deg et tilpasset format av tråden som kan skrives ut på en skriver, eller direkte til en PDF fil (Chrome har dette bygget inn som standard funksjonalitet).

I “mer” menyen over tråden finner du valget “Skriv ut”, som vist på bildet under.

 

 

Dialogen kommer opp i en utskrifts-vennlig versjon som kan eksporteres videre til PDF eller skrives ut på din printer.

 


 

Mindre oppdateringer

+ Du kan nå svare på en facebook kommentar med en “mention”. Kunden får da en notification fra facebook, akkurat som om du skulle kommentert direkte på veggen.

+ SLA filteret (“Ventet lenge”) viser meldinger der kunden har ventet lenger enn ønskelig. Til nå har dette blitt satt manuelt for din konto, men nå kan administratorer enkelt endre sine SLA mål i oppsettet.

 

+ Ønsker du ikke at dine konsulenter skal opprette tags selv, kan administratorer nå fjerne denne muligheten i tags-seksjonen

 

+ Du finner nå en svar-knapp i toppen av dialogen som scroller deg rett til svar-feltet.

 

+ Meldings-ID‘en er informasjon man ofte trenger, så vi har gjort denne mer synlig ved å legge den til venstre for emne feltet.

 

+ Svar-editoren støtter nå punkt-merking for web- og epost meldinger.

+ Flere forbedringer har også blitt gjort for CC adresser i epost- og web-meldinger.

+ I tillegg har vi gjort endel mindre oppdateringer på grensesnittet i innboksen, som – mer synlig nedlastingsknapp, enklere deling av interne kommentarer, visning av Instagram profilnavn (“nick”) i Instagram meldinger.

SocialBoards FAQ

+ Har du en SocialBoards FAQ, kan du nå velge i hvilken rekkefølge kategorier og artikler skal vises. Normalt styres rekkefølgen med en algoritme som tar hensyn til faktorer som antall ganger lest i forhold til ulike tidsperioder, om artiklene er stemt opp eller ned i forhold til nyttegrad, osv.

Nå kan denne algoritmen overstyres, slik at kategoriene og artiklene sorteres alfabetisk.

+ Vi har også jobbet med SEO (søke motor optimalisering) for å gjøre dine artikler mer tilgjengelig i søkeresultater, samt lage en bedre forhåndsvisning på facebook når en artikkel deles mer brukerne.

 


SocialBoards Chat

Chat’en har også fått noen nye forbedringer, inkludert forbedring av visning av lange paragrafer for sluttbruker.

 


Annet

+ Møt Frank, vår nye kundeservice agent! Frank begynte hos oss i desember og har lang erfaring med kundeservice fra selskaper som Active24 og Oslo Bysykkel. Har du behov for hjelp, bemanner Frank Chat’en mellom 8 og 16, og treffes også på kundeservice (@) socialboards.no

 

+ Du kan nå melde deg av eller på vårt nyhetsbrev som vil komme ut 1-2 ganger i måneden. Nyhetsbrevet vil inneholde oppdateringer på systemet, tips og triks for mer effektiv kundebehandling, og nyheter og faglig påfyll fra kundeservice verdenen.

 


En kort oppsummering av de viktigste punktene finner du i denne videoen

 

For en komplett liste over alle våre oppdateringer, sjekk vår endringslogg →


Ny spennende oppdatering i mai!

Det var kort oppsummert de viktigste oppdateringene i denne sprint’en. Neste oppdatering (satt til 10. mai) vil inkludere enda flere spennende funksjoner, som HubSpot CRM integrasjon, et helt nytt kundepanel, og ikke minst dynamisk lasting av events i applikasjonen (ja, “refresh feed” boksen vil aldri måtte klikkes igjen :):) )

I mellomtiden hører vi svært gjerne fra deg hvis du har innspill, spørsmål eller ros & ris, kontaktskjema finner du på denne siden →

Hilsen kunde-suksess teamet i SocialBoards.